zondag 16 augustus 2009

My Dad’s Phone Company

My Dad’s Phone Company is een aanbieder van mobiele communicatie die postpaid abonnementen en prepaid verkoopt. Daarnaast bieden we ook een groot aantal diensten aan die mobiele communicatie simpeler en begrijpelijker maakt voor de consument.

Als onderdeel van Dexcom Holdings N.V., de moedermaatschappij van t for telecom, Dixons, Dynabyte, Harmony en NedConcepts, beschikken wij van My Dad’s Phone Company over een gerenommeerd distributie netwerk binnen Nederland alsmede over een groot kenniscentrum voor mobiele telecommunicatie. Als landelijk opererend bedrijf maken wij gebruik van één van de beste netwerken van Nederland waardoor wij hoogkwalitatieve producten en diensten kunnen aanbieden. Met een grote organisatie achter ons, zijn we instaat om goed naar de wensen van de klant te luisteren en deze door te vertalen naar concrete voordelen. Onze verkooppunten en klantenservice leveren een belangrijke bijdrage hieraan.

Wij van My Dad’s Phone Company zijn een aanbieder van postpaid abonnementen & prepaid. In de dynamische omgeving die de mobiele telefonie kent, staan we voor eerlijke en duidelijke communicatie richting onze klanten. Dit doen wij door eenvoudige tarieven aan te bieden die geheel aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Wij gaan met onze klanten in gesprek en door goed te luisteren naar diens behoeftes, ontwikkelen we onze mobiele produkten en diensten.

Met ons landelijk dekkend verkoopkanaal van ruim 350 telecomspecialisten zijn we prima in staat om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Bij My Dad’s heeft de klant het gevoel dat hij een goede en eerlijke deal heeft gesloten. Wij gaan terug naar de tijden waarin de klant nog altijd ‘centraal’ staat en die persoonlijke aandacht ook echt kan en mag verwachten. “Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen."

http://www.mydads.nl

Geen opmerkingen: